Google Classroom tarjoaa ilmaisen alustan opettajille ja oppilaille yhteistyölle. On siis tärkeää ymmärtää perusasiat, kuten kurssien tekeminen , tehtävien lähettäminen, keskusteluihin osallistuminen ja kurssimateriaalin hankkiminen. On myös tärkeää tietää, kuinka istunto lopetetaan ja luokasta poistutaan.

Jos sinun on poistuttava Google Classroomista, mutta et tiedä miten, olet tullut oikeaan paikkaan. Tässä oppaassa on kaikki mitä sinun tarvitsee tietää poistuessasi Google Classroomista.
Poistuminen Google Classroomista
On useita syitä, miksi saatat haluta poistua Google Classroomista. Jos olet esimerkiksi suorittanut kurssin, siellä pysyminen on tarpeetonta. Muina aikoina saatat joutua luopumaan kurssista, jolle olet vahingossa ilmoittautunut.
Google Classroomista poistuminen on helppoa. On kuitenkin tärkeää huomata, että kaikki luokat eivät salli opiskelijoiden lähteä. Jos esimerkiksi koulun ylläpitäjä on poistanut ilmoittautumisen poistamisen käytöstä, et voi poistua luokasta. Lisäksi, jos opettaja on arkistoinut kurssin, et voi poistua ennen kuin pyydät häntä poistamaan ilmoittautumisesi tai poistamaan kurssin arkistosta.
Muussa tapauksessa, jos luokkaa ei ole arkistoitu ja ilmoittautumisen poistotoiminto on aktiivinen, voit peruuttaa ilmoittautumisen Google-luokkahuoneesta seuraavasti:
- Avaa Google Chrome ja napsauta Google-sovellusten käynnistysohjelmaa oikeassa yläkulmassa (se on profiilisi vieressä).
- Selaa sovellusluetteloa ja napsauta Classroomia .
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Kun Classroom avautuu, näet kaikki ilmoittautumasi kurssit.
- Etsi luokka, josta haluat poistua, ja napsauta kolmen pisteen kuvaketta nähdäksesi lisää vaihtoehtoja.
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Valitse luettelosta Peruuta ilmoittautuminen .
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Näyttöön tulee vahvistusruutu, joka pyytää sinua vahvistamaan. Napsauta Peruuta ilmoittautuminen , niin luokka poistetaan Classroomin etusivulta.
Jos käytät Google Classroom -mobiilisovellusta, voit peruuttaa kurssille ilmoittautumisen seuraavasti:
- Avaa Google Classroom -sovellus ja kirjaudu sisään tunnuksillasi.
- Etsi luokka, josta haluat lähteä. Napauta sitten kolmea vaakasuuntaista pistettä sen vieressä.
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Valitse Peruuta ilmoittautuminen .
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Vahvista valitsemalla uudelleen Peruuta ilmoittautuminen näkyviin tulevasta valintaikkunasta. Kurssi poistetaan välittömästi luokkaluettelostasi.
Kuinka liittyä uudelleen Google Classroomiin ilmoittautumisen perumisen jälkeen
Ilmoittautumisen peruuttaminen Google Classroomista on peruttavissa! Jos muutat mieltäsi ja haluat liittyä uudelleen, se on helppo tehdä muutamassa vaiheessa. Näet kaikki toiminnot ollessasi poissa, kun rekisteröidyt uudelleen. Näin pääset takaisin luokkaan:
- Kirjaudu sisään Google Classroom -tilillesi.
- Napauta pluskuvaketta oikeassa alakulmassa.
- Valitse näkyviin tulevista vaihtoehdoista Liity luokkaan .
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
- Etsi profiilisi alta Luokan koodi -kenttä ja kirjoita koodi, jonka sait liittyessäsi luokkaan.
- Napauta Liity oikeassa yläkulmassa.
![Kuinka poistua Google Classroomista Kuinka poistua Google Classroomista]()
Jos se sanoo, että koodi on väärä, sinun on pyydettävä opettajalta uusi koodi.
Hallinnoi Google-luokiasi
Kuten muissakin Google Classroom -prosesseissa, luokasta lähteminen on helppoa. Näin voit hallita kurssejasi ja pysyä niissä, joissa olet aktiivisesti mukana. Muista kuitenkin ilmoittaa siitä opettajallesi ennen kuin poistut luokasta. Ja jos olet luokan järjestelmänvalvoja, sinun tulee oppia tunnistamaan plagiointi ja huijaus Google Classroomissa .
UKK
Voiko oppilas poistaa itsensä Google Classroomista?
Kyllä, oppilaat voivat poistaa itsensä Google Classroomista, jos heillä on siihen lupa. Jos luokan järjestelmänvalvoja on poistanut opiskelijoiden ilmoittautumisen peruutusvaihtoehdon, he eivät voi poistua luokasta yksin.
Voiko kuka tahansa liittyä Google Classroomiin?
Kuka tahansa voi liittyä Google Classroomiin, jos hänellä on kutsulinkki. Muut kuin kutsukoodin oppilaat voivat liittyä luokkahuoneeseen, jos heillä on luokan koodi.
Miksi en voi poistua Google-luokkahuoneesta?
Et ehkä voi poistua luokkahuoneesta, jos sinulla ei ole siihen lupaa. Tässä tapauksessa sinun tulee pyytää luokan ylläpitäjää poistamaan sinut.