iPhonen liittäminen tietokoneeseen on yleinen käytäntö, jota jokainen käyttäjä noudattaa synkronoidakseen henkilökohtaisia tietoja, kuten valokuvia, videoita, yhteystietoja jne. Aina kun liität iPhonen tietokoneeseen, olet saattanut huomata iPhonessasi kehotteen Luota yhdistämään laitteeseen. . Jos tietokone, johon liität iPhonesi, on henkilökohtainen tietokoneesi tai kannettava tietokoneesi, siitä ei ole haittaa tehdä luotettava laite.
Jos kuitenkin yhdistät iPhonesi ystäväsi tietokoneeseen tai tietokoneeseen, jolla on julkinen käyttöoikeus, voi olla vaarallista merkitä se luotetuksi, sillä kun luotat tietokoneeseen, se ei vain synkronoi iPhonesi kanssa, vaan voi myös käyttää valokuvia, videoita ja siihen tallennetut yhteystiedot.
Mutta entä jos olet vahingossa tai vahingossa napauttanut kehotteessa olevaa Luota-painiketta, kun yhdistät iPhonesi julkiseen tietokoneeseen? Sinun ei tarvitse olla huolissasi, koska tämä artikkeli auttaa sinua luottamaan tietokoneisiin, jotka olet aiemmin yhdistänyt iPhoneen.
Huomaa, että yksittäiseen järjestelmään ei voi luottaa, joten sinun on tyhjennettävä kaikki luotettujen tietokoneiden luettelo yhdellä kertaa.
Kuinka luottaa tietokoneisiin, joihin iPhone on aiemmin yhdistetty:
Tässä artikkelissa jaamme kolme menetelmää käyttäen mitä tahansa, joista voit luottaa järjestelmään, jonka olet vahingossa merkinnyt luotetuksi.
Palauta verkkoasetukset iPhonessa
- Aloita napauttamalla Asetukset-kuvaketta.
- Valitse asetuksista Yleiset-vaihtoehto.
3. Napauta nyt Palauta vaihtoehto.
4. Napauta Reset-valikossa Palauta verkkoasetukset.
5. Sinun on nyt syötettävä salasana laitteeseesi nollataksesi verkkoasetukset.
6. Napauta nyt "Reset Network Settings" kehotteessa vahvistaaksesi.
![Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen]()
Nyt kun olet nollannut verkkoasetukset, tämä poistaa myös kaikki tallennetut Wifi-salasanat laitteelta. Siksi sinun on syötettävä salasana uudelleen, kun seuraavan kerran muodostat yhteyden Wi-Fi-verkkoon.
Palauta sijainti- ja tietosuoja-asetukset iPhonessa
Jos haluat välttää Wi-Fi-salasanan uudelleen syöttämisen vaivan, voit valita tämän menetelmän, eli nollata sijainti- ja yksityisyysasetukset.
Huomaa, että kun nollaat sijainti- ja tietosuoja-asetukset, se nollaa kaikki luvat, jotka olet aiemmin antanut laitteesi eri sovelluksille.
- Aloita napauttamalla Asetukset-kuvaketta.
- Valitse asetuksista Yleiset-vaihtoehto.
3. Napauta nyt Palauta vaihtoehto.
4. Napauta Reset-valikossa Palauta sijainti ja yksityisyys.
5. Sinun on nyt syötettävä salasana laitteeseesi nollataksesi verkkoasetukset.
6. Napauta Palauta asetukset nollataksesi sijaintisi ja yksityisyysasetuksesi.
![Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen]()
Nyt kun olet nollannut sijainti- ja tietosuoja-asetukset, sinun on myönnettävä luvat kaikille aiemmin antamillesi sovelluksille.
Palauta iPhonesi tehdasasetuksiin
Jos käytät tätä menetelmää, se pyyhkii iPhonesi kokonaan. Mutta jos käytät edelleen iOS 8:aa edeltävää iOS-versiota, sinun on käytettävä tätä vaihtoehtoa, jotta voit luottaa tietokoneisiin, jotka olet aiemmin yhdistänyt iPhoneen.
![Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen Kuinka luottaa tietokoneisiin, jotka on aiemmin yhdistetty iPhoneen]()
Mutta jos laitteellesi on asennettu iOS:n uusin versio, suosittelemme käyttämään yllä olevia kahta menetelmää. Laitteen tehdasasetusten palauttaminen vain siksi, että ei luoteta aiemmin iPhoneen liitettyä tietokonetta, ei todellakaan ole järkevää.
Käytä nyt mitä tahansa yllä luetelluista menetelmistä valinnan ja laitteeseesi asennetun käyttöjärjestelmän mukaan.
Muista myös ilmoittaa alla olevassa kommenttikentässä menetelmä, jolla aiot käyttää epäluottamusta tietokoneisiin, jotka olet aiemmin yhdistänyt iPhoneen.