Toisin kuin Zoomin ja Google Meetin kaltaiset, Microsoft Teams noudattaa tiettyä sääntöä työpaikan perustamisessa. Sen avulla voit hallita useita organisaatioita sovelluksesta ja täyttää ne eri tiimeillä ja kanavilla.
Organisaatio on Microsoft Teamsissa hierarkian huipulla, mikä tarkoittaa, että organisaation parissa työskenteleminen valuu lopulta Teamsiin ja kanaviin. Joten jos olet valmis organisaatiosi kanssa ja haluat päästä eroon siitä lopullisesti, on tärkeää muistaa, että kaikki organisaatiosi sisältämä poistetaan myös lopullisesti.
Oletko edelleen päättänyt poistaa organisaatiosi? Lue lisää saadaksesi lisätietoja siitä.
Aiheeseen liittyvä: Sähköpostin lähettäminen suoraan chatista Microsoft Teamsissa
Sisällys
Kuinka poistaa organisaatiosi Microsoft Teamsissa?
Microsoft Teamsin melko monimutkaisten toimenpiteiden ansiosta organisaation poistaminen tuskin on yksi helpoimmista tehtävistä Microsoft Teamsissa. Ensinnäkin sinun on oltava täysin organisaatiosi hallinnassa, jotta voit hallita kaikkia järjestelmän tärkeitä hampaat.
Ensinnäkin sinun on poistettava Microsoft Teamsista kaikki jäsenet itseäsi lukuun ottamatta. Voit tehdä sen klikkaamalla profiilikuvaasi oikeassa yläkulmassa. Jos olet organisaation omistaja, näet heti vaihtoehdon hallita organisaatiotasi – Hallitse organisaatiota.

Jos et, sinun on pyydettävä mainitun tilin omistajaa myöntämään sinulle lupa tehdä suuria päätöksiä. Kun olet saanut sen, napsauta Hallinnoi organisaatiota. Jäsenet-tunnisteen alla näet kaikki jäsenet, jotka ovat tällä hetkellä hakemuksessasi.
Napsauta pientä X-merkkiä kunkin jäsenen nimen vieressä poistaaksesi heidät organisaatiostasi. Toista prosessi, kunnes sinusta tulee organisaation ainoa jäsen.
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Seuraava vaihe on hieman monimutkaisempi, koska se edellyttää järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitteen hankkimista. Jos toivoit sen olevan sama kuin sähköpostiosoitteesi, jolla rekisteröidyit, meillä on sinulle huonoja uutisia. Onneksi on kuitenkin yksi pieni linkki , jonka avulla voit katsoa järjestelmänvalvojan sähköpostiisi.
Kun olet kirjautunut sisään, se ohjaa sinut toiselle kirjautumissivulle. Vain tällä kertaa sinun on käytettävä järjestelmänvalvojan sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Koska sinulla ei ole salasanaa liitettynä järjestelmänvalvojan sähköpostiin, sinun on napsautettava Unohditko salasanan.
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Seuraavalla sivulla sinun on täytettävä Captcha. Seuraavaksi sinun on käytettävä ensisijaista sähköpostiosoitettasi – sitä, jota käytit Microsoft Teams -tilin luomiseen – järjestelmänvalvojan tilisi "palauttamiseksi".
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Ensisijaiseen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistuskoodi nollausta varten.
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Kun olet syöttänyt koodin ja nollannut salasanan, saat linkin kirjautuaksesi Microsoft Teams -sovellussivulle.
Matkasi seuraava osa vie sinut Microsoft 365 -hallintaportaaliin . Jos sinun on peruutettava Microsoft Teams -tilaus (ilmainen), jotta organisaatiosi voidaan poistaa pysyvästi. Kun olet laskeutunut Microsoft 365 -sivulle, siirry oikealla olevalle Laskutus-välilehdelle ja napsauta Tuotteesi. Näet edessäsi Microsoft Teams (Free) -kokeiluversion. Napsauta sitten pystysuoraa ellipsipainiketta ja napsauta Peruuta tilaus.
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Lopuksi sinun on annettava selitys jyrkälle vaiheelle ja napsauttamalla Tallenna vahvistaaksesi toiminnon.
![Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa Organisaation poistaminen Microsoft Teamsissa]()
Aiheeseen liittyviä: Missä ladatut ja tallennetut tiedostot sijaitsevat Microsoft Teamsissa
Mitä tapahtuu, kun poistat organisaation?
Kun lähetät hakemuksen Microsoft Teams -tilauksesi peruuttamiseksi, tilisi siirtyy horrostilaan seuraavien 30 päivän ajaksi. Armonajan päätyttyä Microsoft Teams -tilauksesi lopetetaan lopullisesti ja myös kaikki muut tiliisi linkitetyt käyttäjätiedot poistetaan.
LIITTYVÄT