SnapChat julkaisi uuden ominaisuutensa SnapMap yksinomaan tarkoituksenaan hyödyttää käyttäjiään. He eivät kuitenkaan ymmärtäneet, kuinka siitä voi tulla haittaa joillekin käyttäjille. Monet Snapchatin käyttäjät ympäri maailmaa ovat olleet huolissaan Snap Mapin ympärillä olevista turvallisuusongelmista.
Monien havaittiin raivoavan tästä Snapchat- ominaisuudesta, joka asettaa käyttäjien turvallisuuden vaakalaudalle. Joten jos sinäkin tunnet samalla tavalla ja etsit tapaa poistaa SnapMap käytöstä, tämä blogi on sinua varten!
Mikä on Snap Map?
Ennen kuin siirryt pidemmälle, tehdään lyhyt yhteenveto tästä ominaisuudesta. Snap Map antaa ystäväsi tietää sijaintisi ja päinvastoin. Tämä on mahdollista, koska sovelluksella on pääsy sijaintiisi.
Lisää suolaa vammoihin Snap Map jakaa nämä sijaintitiedot kaikkien Snapchat-piirisi jäsenten kanssa. Lisäksi, koska se käyttää laitteen paikannuspalvelua, se antaa tarkan sijaintisi toiselle henkilölle. Se tarkoittaa, että joka kerta kun avaat sovelluksen, sijaintisi päivitetään ja ystäväsi voi seurata sitä.
Ilmeisesti tämä ominaisuus soittaa hälyttäviä kelloja niille, jotka eivät halua jakaa sijaintiaan. Mutta halusi tai ei tämä ominaisuus jatkaa tarkan sijaintisi jakamista. Se tarkoittaa, että jos valehtelet isällesi, että olet koulussa, mutta kiertelet ostoskeskuksessa, sovelluksen avaaminen päästää kissan ulos pussista.
Pakko lukea: Data Saver Mode -tilan käyttöönotto Facebookissa Instagramissa ja Snapchatissa
Snap-kartan poistaminen käytöstä/pois päältä
Sellaisenaan Snapchat tarjoaa vaihtoehdon, kenen kanssa haluat jakaa sijaintisi, eli kaikkien ystävien tai muutaman valitun kanssa. Ei kuitenkaan ole suositeltavaa jakaa sijaintiasi kenenkään kanssa.
- Käynnistä Snapchat napauttamalla sen kuvaketta.
- Lähennä kameran näytössä nipistämällä sormillasi. Tämä avaa Snap Mapin.
- Napauta Snap Mapissa sovelluksen oikeassa yläkulmassa olevaa rataskuvaketta.
- Tämä avaa asetusvalikon. Napauta asetusvalikosta Ghost Mode ottaaksesi sen käyttöön.

- Valitse kesto, jonka kuluttua haluat ottaa Ghost Mode -tilan käyttöön
Siinä kaikki. Snap Circle ei enää näe sijaintiasi. Voit kuitenkin nähdä ystäväsi sijainnin, jos hän on ottanut sen käyttöön .
Pakko lukea: Kuinka yhdistää Snapchat-tilisi Bitmoji Avatariin
Joten, kaverit, jos sinäkään et halua jakaa sijaintiasi Snap Mapin kautta, seuraa vain yllä olevia ohjeita.