Syitä Facebook-tilin poistamiseen voi olla monia. Voi olla, että Facebook-tilisi tietoturva on vaarantunut tai se voi olla, että haluat vain rauhaa ja pysy poissa sosiaalisen median riippuvuuden alueelta. Ja jos olet tehnyt tämän ratkaisevan päätöksen, etsit todennäköisesti tapoja poistaa Facebook-tili pysyvästi.
Kuinka poistaa Facebook-tili pysyvästi (tarkat vaiheet)
- Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa pudotusvalikkoa ().
- Napsauta Asetukset
- Napsauta vasemmalla olevaa Facebook-tietosi
- Siirry kohtaan Deaktivointi ja poistaminen ja napsauta sitä
- Valitse Poista tili pysyvästi -vaihtoehto (valintanappi)
- Napsauta Jatka tilin poistamiseen
Varovaisena käyttäjänä saatat haluta harkita useita muita näkökohtia, jotka liittyvät Facebook-tilin poistamispäätökseen. On suositeltavaa tutkia itseään eikä tehdä päätöstä vain hätäisesti tai jopa impulsiivisena, vaikka haluaisi vain poistaa Facebook-tilin käytöstä.
Jos todella haluat taistella sosiaalisen median riippuvuutesi kanssa, voit kokeilla Social Feveriä. Se on sovellus, jonka avulla voit seurata sosiaalista mediaa ja laitteen käyttöä. Se jopa kehottaa sinua tarttumaan kiinnostuksiin, jotka voivat auttaa sinua siirtymään pois laitteestasi. Lisäksi on terveysominaisuuksia, jotka varoittavat sinua poistumasta laitteestasi.

Kuinka poistaa Facebook-tili pysyvästi (laajennetut vaiheet)
- Napsauta oikeassa yläkulmassa olevaa avattavaa valikkoa
Kun olet kirjautunut sisään Facebook-tilillesi, siirry oikeaan yläkulmaan ja napsauta avattavaa valikkoa
- Napsauta Asetukset
Kun olet napsauttanut avattavaa valikkoa, napsauta Asetukset- vaihtoehtoa, joka on juuri Kirjaudu ulos -vaihtoehdon yläpuolella
- Napsauta vasemmalla olevaa Facebook-tietosi
Etsi vasemmasta sarakkeesta Facebook-tietosi ja napsauta sitä
- Siirry kohtaan Deaktivointi ja poistaminen ja napsauta sitä
Napsauta viimeistä vaihtoehtoa, jossa lukee Deaktivointi ja poistaminen . Voit joko napsauttaa täydellistä vaihtoehtoa (hetkellä kun viet hiiren osoitinta, vaihtoehto korostuu) tai napsauta Näytä
- Valitse Poista tili pysyvästi -vaihtoehto (valintanappi)
Nyt sinulla on kaksi vaihtoehtoa, joiden vasemmalle puolelle on sijoitettu radiopainikkeet. Valitse Poista tili pysyvästi ja valitse sen vieressä oleva valintanappi
- Napsauta Jatka tilin poistamiseen
Se siitä! Napsauta Jatka tilin poistamiseen
Huomautus: Jos Facebook-tilin poistamisen sijaan haluat vain deaktivoida Facebook-tilin, valitse Poista tili pysyvästi -valintanappi . Voit sitten jatkaa Tilin deaktivointiin .
Kuinka ladata kaikki tietosi (data) Facebookista
Kaikkien Facebook-tietojesi lataamisen tulisi olla ennen Facebook-tilin poistamista pysyvästi. Noudata alla olevia ohjeita ja vaikka Facebook-tilisi olisi poistettu pysyvästi, tietosi pysyvät ennallaan –
- Napsauta avattavaa valikkoa ja napsauta sitten Asetukset
- Napsauta vasemmanpuoleisesta sarakkeesta Facebook-tietosi
- Napsauta Näytä- vaihtoehtoa Lataa tietosi -kohdan vieressä
- On lataa tietosi sivulla klikkaa tietoryhmistä valintaruudut. Voit jopa valita tiedot tietystä ajanjaksosta, datamuodon ja laadun
- Kun olet valinnut tiedot, napsauta Luo tiedosto
Mitä menetät
Nyt, koska tiedät kuinka poistaa Facebook-tili ja kuinka deaktivoida Facebook-tili, tässä on vaakalaudalla -
Jos poistat Facebook-tilin käytöstä, voit aktivoida sen uudelleen milloin haluat. Mutta sinä aikana, kun Facebook-tilisi on poistettu käytöstä, kukaan ei voi nähdä aikajanaasi tai edes etsiä sinua. Silti he voivat nähdä viestit, jotka olet lähettänyt heille.
Myös ystäväsi näkevät edelleen nimesi ystäväluettelossaan ja jos olet ollut ryhmän jäsen, ryhmän ylläpitäjät näkevät kommenttisi ja viestisi. Ja voit silti keskustella ihmisten kanssa messengerissä.
Kun olet poistanut Facebook-tilisi, et voi aktivoida sitä uudelleen, ellet peruuta poistopyyntöäsi ennen 30 päivää. 90 päivän kuluttua kaikki tietosi poistetaan, jolloin ne eivät ole kenenkään Facebookin käyttäjien käytettävissä.
Tietokäytäntönsä mukaisesti Facebook säilyttää edelleen kopion tiedoistasi 90 päivän jälkeen. Nämä tiedot säilytetään, jotta ne voidaan palauttaa ohjelmistovirheen, katastrofin tai muunlaisen tietojen katoamisen yhteydessä.
Haluatko palauttaa poistetun Facebook-tilin? Näin voit tehdä sen
Lue myös: Kuinka palauttaa pysyvästi Facebook Messengerissä poistetut viestit
Poistaa tai olla poistamatta – on sinun valintasi
Minkäänlaisia päätöksiä ei saa koskaan tehdä impulssilla. Ja juuri siksi olemme yrittäneet ottaa huomioon kaiken, mitä saatat joutua käsittelemään ennen ja sen jälkeen, kun kohtaat kysymyksen "miten poistetaan Facebook-tili". Jos pidit näistä tiedoista hyödyllistä, jaa se myös läheisillesi. Jos haluat lisää tällaista sisältöä, pysy kuulolla Systweak-blogeissa ja seuraa meitä.