- Jos työskentelet tiimin kanssa, Slack on yksi parhaista työkaluista, joita voit käyttää tiimisi järjestämiseen ja kommunikointiin.
- Kanavat ovat olennainen osa Slackia, ja tässä artikkelissa näytämme, kuinka voit muokata, poistaa ja arkistoida kanavia Slackin avulla.
- Slack on yksi parhaista työkaluista tiimin hallintaan ja organisointiin, mutta jos etsit vastaavaa työkalua, muista tarkistaa tuottavuusohjelmisto- osiomme.
- Käsittelimme Slackia laajasti aiemmin, ja jos etsit lisää Slackin oppaita, siirry Slackin keskukseemme saadaksesi lisätietoja.
Slack on yksi parhaista vaihtoehtoisista pikaviestisovelluksista Skypelle, jota voit käyttää Windows-, iOS- ja Android-alustoilla.
Voit määrittää useita erilaisia chat-kanavia Slackin Windows-työpöytäsovelluksessa. Sitten voit myös tarvittaessa muokata, poistaa ja arkistoida kanavia hieman myöhemmin.
Kuinka voin muokata, poistaa tai arkistoida kanavaa Slackin avulla?
1. Muokkaa kanavaa
- Valitse muokattava kanava Slackin ikkunan vasemmalta puolelta
- Napsauta suoraan alla näkyvää Keskusteluasetukset- painiketta

- Valitse valikosta Lisäasetukset , joka avaa suoraan alla näkyvät vaihtoehdot
![Slack-kanavan muokkaaminen, poistaminen tai arkistointi • Slack-oppaat]()
- Siellä voit muokata kanavaa nimeämällä sen uudelleen
- Napsauta Nimeä tämä kanava uudelleen -vaihtoehtoa
- Kirjoita sitten kanavalle uusi nimike
- Voit myös muuntaa Slack-kanavan suljetummaksi yksityiseksi vaihtoehdoksi
- Napsauta Vaihda yksityiseksi kanavaksi -vaihtoehtoa
- Napsauta sitten Vaihda yksityiseksi saadaksesi lisävahvistus
- Huomaa kuitenkin, että et voi palauttaa kanavaa takaisin julkiseksi.
Haluatko perustaa jaetun kanavan Slackiin? Tutustu tähän oppaaseen ja opi, kuinka voit tehdä sen.
2. Poista kanava
- Voit poistaa kanavan avaamalla Lisäasetukset-valikon yllä kuvatulla tavalla
- Napsauta Poista tämä kanava -vaihtoehtoa
- Valitse Kyllä, poista tämä kanava pysyvästi -valintaruutu
![Slack-kanavan muokkaaminen, poistaminen tai arkistointi • Slack-oppaat]()
- Paina Poista kanava -painiketta
3. Arkistoi kanava
- Avaa Lisäasetukset-valikko uudelleen
- Valitse Arkistoi tämä kanava -vaihtoehto
- Valitse sitten Kyllä, arkistoi tämä kanava -vaihtoehto vahvistaaksesi
- Kun kanava on arkistoitu, voit palauttaa sen
- Napsauta Kanavat kanavaluettelon yläosassa
![Slack-kanavan muokkaaminen, poistaminen tai arkistointi • Slack-oppaat]()
- Napsauta Kaikki kanavat avattavasta Näytä-valikosta ja valitse sitten Arkistoidut kanavat -vaihtoehto
![Slack-kanavan muokkaaminen, poistaminen tai arkistointi • Slack-oppaat]()
- Valitse avattava arkistoitu kanava
- Napsauta Keskusteluasetukset- painiketta
- Valitse valikosta Poista kanavan arkistosta -vaihtoehto
![Slack-kanavan muokkaaminen, poistaminen tai arkistointi • Slack-oppaat]()
Joten näin voit muokata, poistaa ja arkistoida kanavia Slack Windows -työpöytäsovelluksessa. Voit tehdä saman myös Slackin verkkosovelluksessa.
Huomaa kuitenkin, että vain järjestelmänvalvojat voivat muokata, poistaa ja arkistoida kanavia Slackin työtilassa.
Haluatko muokata, poistaa tai arkistoida hallinnoimiasi Slack-kanavia? Kerro meille, mitä yleensä etsit alla olevassa kommenttiosassa.
Usein Kysytyt Kysymykset
- Poistetaanko poistetut Slack-viestit todella?
Kyllä, kun poistat viestin Slackin kautta, se on kokonaan kadonnut eikä sitä voi palauttaa.
- Näkevätkö Slackin järjestelmänvalvojat yksityisiä kanavia?
Vain kanavan omistajat ja kanavan jäsenet voivat nähdä yksityisen kanavan. Omistajat voivat kuitenkin laillisesti pyytää kaikkien Slack-tietojen, mukaan lukien yksityisviestien ja kanavien, toimittamista heille.
- Kuinka liityn kanavaan Slack-sovelluksessa?
Kun sinut on lisätty työtilaan, valitse vasemmasta ruudusta Kanavat ja napsauta kanavaa, johon haluat liittyä. Liity nyt napsauttamalla Liity kanavaan.
- Voinko poistaa Slack-historiani?
Kyllä, voit poistaa Slack-historiasi manuaalisesti. Jos haluat poistaa sen kokonaan, tutustu Slack Cleaner -projektiin GitHubissa.