Sådan nulstiller du Windows Backup-indstillinger til standardindstillingerne i Windows 10

I Windows 10 har det ældre værktøj Windows Backup (Backup og gendannelse) eksisteret i lang tid, og det er designet til at oprette og gendanne fulde og differentielle sikkerhedskopier af filer eller hele systemet .

Selvom værktøjet ikke længere vedligeholdes , er det stadig tilgængeligt på Windows 10 , og mange brugere fortsætter med at bruge det til at sikkerhedskopiere filer eller oprette fulde sikkerhedskopier, hvis en tilbagerulning er nødvendig efter en opgradering eller hardwarefejl.

Den eneste forbehold er, at hvis der opstår et problem med Windows Backup-værktøjet, eller du ikke længere vil bruge det, er der ingen mulighed for at deaktivere eller nulstille dets indstillinger til standardindstillingerne. Hvis du dog vil nulstille eller deaktivere funktionen, kan du udføre denne opgave med et par kommandoer.

I denne vejledning lærer du trinene til at nulstille indstillingerne for Windows Backup-funktionen til standardindstillingerne i Windows 10.

Nulstil Windows Backup-indstillinger i Windows 10

Sådan nulstiller du indstillingerne for Windows Backup til standardindstillingerne:

  1. Åbn Start i Windows 10.

     

     

  2. Søg efter Kommandoprompt , højreklik på det øverste resultat, og vælg indstillingen Kør som administrator .

  3. Skriv følgende kommando for at slette Windows Backup-registreringsdatabasen, og tryk på Enter :

    reg slet HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsBackup /f

    Sådan nulstiller du Windows Backup-indstillinger til standardindstillingerne i Windows 10

  4. Skriv følgende kommando for at genskabe WindowsBackp-posten, og tryk på Enter :

    reg tilføj HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\WindowsBackup

  5. Skriv følgende kommando for at slette den planlagte automatiske sikkerhedskopieringsopgave, og tryk på Enter :

    schtasks /delete /tn "Microsoft\Windows\WindowsBackup\AutomatiskBackup" /f

  6. Skriv følgende kommando for at slette den planlagte opgave for sikkerhedskopiering af overvågningsskærmen, og tryk på Enter :

    schtasks /delete /tn "Microsoft\Windows\WindowsBackup\Windows Backup Monitor" /f

Når du har gennemført trinnene, vender siden "Sikkerhedskopier eller gendan dine filer" tilbage til standardindstillingerne, hvilket fjerner enhver tidligere konfiguration og giver dig mulighed for at oprette en ny tidsplan eller lade funktionen være deaktiveret.

Denne proces nulstiller kun indstillingerne. Den sletter ikke tidligere sikkerhedskopier, der er lavet med værktøjet. Når du har nulstillet indstillingerne for "Sikkerhedskopiering og gendannelse (Windows 7)", skal du slette sikkerhedskopier manuelt fra kildedrevet efter behov.

Efterlad en kommentar

Microsoft Edge synkroniserer nu adgangskoder via Password Manager på Windows 11

Microsoft Edge synkroniserer nu adgangskoder via Password Manager på Windows 11

Microsoft Edge introducerer synkronisering af adgangsnøgler via Microsoft Password Manager i Windows 11 og 10. Sådan fungerer den nye funktion, og hvordan du begynder at bruge den.

Microsoft ændrer navnene på Windows 11-opdateringer for at mindske forvirring

Microsoft ændrer navnene på Windows 11-opdateringer for at mindske forvirring

Microsoft ændrer navngivningssystemet for opdateringer for at gøre dem lettere at forstå i Windows 11. Her er alt, hvad du behøver at vide.

Build 27959 til Windows 11 bringer nye funktioner til Canary Channel

Build 27959 til Windows 11 bringer nye funktioner til Canary Channel

Med Build 27959 til Windows 11 kan du flytte indikatorer for lysstyrke, lydstyrke og flytilstand, fastgøre favoritter i Del og skrive en + lange linjer med genveje.

Sådan finder du ud af, om en pc har en integreret eller separat GPU i Windows 11

Sådan finder du ud af, om en pc har en integreret eller separat GPU i Windows 11

Sådan kontrollerer du, om din Windows 11-pc bruger integreret eller separat grafik ved hjælp af Jobliste og Enhedshåndtering.

Sådan indstiller du standard GPU for apps i Windows 11

Sådan indstiller du standard GPU for apps i Windows 11

På et system med flere GPU'er kan du i Windows 11 indstille den foretrukne GPU, som en app skal bruge til at udnytte ydeevnen eller forbedre batteriet.

Build 27909 til Windows 11 retter batteriprocent og andre fejl i Canary Channel.

Build 27909 til Windows 11 retter batteriprocent og andre fejl i Canary Channel.

Build 27909 til Windows 11 (Canary) retter fejl i batteriprocent, Xbox Administrator Protection-fejl, ARM-grafikfejl og mere.

Microsoft afslører Copilot Appearance, en virtuel ledsager, der smiler og ældes

Microsoft afslører Copilot Appearance, en virtuel ledsager, der smiler og ældes

Copilot Appearance bringer animerede AI-udtryk til Copilot, en ny funktion, der tilføjer et ansigt, en stemme, bevægelser og hukommelse til chatbotten.

Sådan installeres Google Gemma 3 (eller 3n) AI-model på Windows 11

Sådan installeres Google Gemma 3 (eller 3n) AI-model på Windows 11

For at installere Google Gemma på Windows 11 skal du først installere Ollama og downloade Gemma 3 eller 3n på din computer. Sådan gør du.

Sådan aktiverer du variabel opdateringshastighed (VRR) til spil på Windows 11

Sådan aktiverer du variabel opdateringshastighed (VRR) til spil på Windows 11

For at aktivere VRR i Windows 11 skal du åbne Indstillinger > System > Skærm > Grafik > Avancerede grafikindstillinger og aktivere Variabel opdateringshastighed.

Sådan begrænser du batteriopladningen på en ASUS-bærbar computer til 80 procent i Windows 11

Sådan begrænser du batteriopladningen på en ASUS-bærbar computer til 80 procent i Windows 11

For at begrænse batteriopladningen til 80 procent på bærbare computere med Windows 11 skal du bruge MyASUS Battery Care Mode til at begrænse opladningsgrænsen og forbedre batteriets tilstand.