Sådan sletter du Facebook-konto permanent

Årsagerne til at slette en Facebook-konto kan være mange. Det kan være, at din Facebook-kontos sikkerhed er blevet kompromitteret, eller det kan være, at du bare vil have fred og holde dig væk fra sfæren af ​​sociale medier afhængighed. Og hvis du har truffet den afgørende beslutning, leder du sandsynligvis efter måder, hvordan du sletter Facebook-konto permanent.

Sådan sletter du Facebook-konto permanent (præcise trin)

  1. Klik på rullemenuen () i øverste højre hjørne
  2. Klik på Indstillinger
  3. Klik på dine Facebook-oplysninger til venstre
  4. Gå til Deaktivering og sletning, og klik på den
  5. Marker indstillingen Slet konto permanent (alternativknap)
  6. Klik på Fortsæt til kontosletning

Som en forsigtig bruger vil du måske overveje flere andre aspekter, der følger med selve beslutningen om at slette Facebook-kontoen. Det er tilrådeligt, at du introspekterer og ikke bare træffer en beslutning i hast eller endda på impuls, selvom du bare ønsker at deaktivere Facebook-konto.

Hvis du virkelig vil bekæmpe din afhængighed af sociale medier, kan du prøve Social Fever. Det er en app, der hjælper dig med at holde styr på dine sociale medier og din enhedsbrug. Det beder dig endda om at optage interesser, der kan hjælpe dig med at flytte væk fra din enhed. Derudover er der sundhedsfunktioner, der advarer dig om at komme væk fra din enhed.

Sådan sletter du Facebook-konto permanent

Sådan sletter du Facebook-konto permanent (udvidede trin)

  1. Klik på rullemenuen i øverste højre hjørne

Når du er logget ind på din Facebook-konto, skal du gå til øverste højre hjørne og klikke på rullemenuen

  1. Klik på Indstillinger

Når du har klikket på dropdown, skal du klikke på Indstillinger option til stede lige over Log Out option

  1. Klik på dine Facebook-oplysninger til venstre

 Find og klik på dine Facebook-oplysninger i venstre kolonne

  1. Gå til Deaktivering og sletning, og klik på den

 Klik på den sidste mulighed, der siger Deaktivering og sletning . Du kan enten klikke på den komplette indstilling (i det øjeblik du holder musen over, vil muligheden blive fremhævet) eller klikke på Vis

  1. Marker indstillingen Slet konto permanent (alternativknap)

Nu vil du have to muligheder med radioknapper placeret på deres venstre side. Vælg Slet konto permanent, og marker alternativknappen ved siden af ​​den

  1. Klik på Fortsæt til kontosletning

Det er det! Klik på Fortsæt til kontosletning

Bemærk: Hvis du i stedet for at slette en Facebook-konto blot ønsker at deaktivere en Facebook-konto, skal du markere alternativknappen Deaktiver konto i stedet for Slet konto permanent . Du kan derefter fortsætte til kontodeaktivering .

Sådan downloader du alle dine oplysninger (data) på Facebook

Download af alle dine oplysninger på Facebook bør komme før, hvordan du sletter Facebook-konto permanent. Følg nedenstående trin, og selv efter at din Facebook-konto er blevet slettet permanent, vil dine data stadig forblive intakte –

  1. Klik på rullemenuen, og klik derefter på Indstillinger
  2. Klik på dine Facebook-oplysninger i venstre kolonne
  3. Klik på indstillingen Vis ud for Download dine oplysninger
  4. På siden Download dine oplysninger skal du klikke på afkrydsningsfelterne for datakategorier. Du kan endda vælge data fra et bestemt datointerval, dataformatet og kvaliteten
  5. Når du er færdig med at vælge dataene, skal du klikke på Opret fil

Hvad mister du

Nu, da du ved, hvordan man sletter Facebook-konto og hvordan man deaktiverer Facebook-konto, er her på spil –

  • Når du deaktiverer Facebook-konto

Hvis du deaktiverer Facebook-konto, kan du genaktivere, når du ønsker det. Men i den tid, din Facebook-konto er deaktiveret, vil ingen være i stand til at se din tidslinje eller endda være i stand til at søge efter dig. Alligevel kan de se de beskeder, du har sendt til dem.

Dine venner kan også stadig se dit navn på deres venneliste, og hvis du har været en del af gruppen/grupperne, vil gruppeadministratorerne kunne se dine kommentarer og indlæg. Og du kan stadig chatte med folk på messengeren.

  • Når du sletter din Facebook-konto permanent

Når du har slettet din Facebook-konto, vil du ikke være i stand til at genaktivere den, medmindre du annullerer din anmodning om sletning inden 30 dage. Om 90 dage vil alle dine data blive slettet, hvor de ikke vil være tilgængelige for nogen, der bruger Facebook.

I henhold til sin datapolitik vil Facebook stadig beholde en kopi af dine data efter 90 dage. Disse data opbevares, så de kan gendannes i tilfælde af en softwarefejl, katastrofe eller andre former for tab af data.

Ønsker du at gendanne slettet Facebook-konto? Sådan kan du gøre det

Læs også: Sådan gendannes meddelelser slettet permanent på Facebook messenger

At slette eller ikke at slette – er dit valg

Beslutninger af nogen art bør aldrig tages på impuls. Og det er netop derfor, vi har forsøgt at tage fat på alt, hvad du måtte have med at gøre, før og efter du står over for spørgsmålet "hvordan man sletter Facebook-konto". Hvis du fandt denne information nyttig, så del den også med dine kære. For mere sådant indhold, følg med på Systweak Blogs og følg os rundt.

Efterlad en kommentar

Dsb app virker ikke 2025

Dsb app virker ikke 2025

Dsb app virker ikke 2025? Få konkrete trin til at løse problemer med DSB-appen og kom hurtigt tilbage til at købe billetter.

Hvordan får jeg MitID

Hvordan får jeg MitID

Lær hvordan får jeg MitID med denne guide. Få dit MitID hurtigt og sikkert via app eller bank, så du kan logge ind på alle offentlige tjenester.

Opret mit ID erhverv

Opret mit ID erhverv

Lær hvordan du opretter mit ID erhverv til din virksomhed. Følg vores enkle trin-for-trin guide og få MitID Erhverv sat op på få minutter.

Https www MitID dk

Https www MitID dk

Https www MitID dk er den officielle side til MitID. Lær hvordan du logger ind, aktiverer og administrerer din MitID sikkert på under to minutter.

DSB rejseplan og togkøreplan – find din rejse hurtigt og nemt

DSB rejseplan og togkøreplan – find din rejse hurtigt og nemt

DSB rejseplan og togkøreplan: Lær at finde togafgange, planlægge din rejse og spare penge med DSB's app og hjemmeside. Komplet guide 2024.

MitID app virker ikke

MitID app virker ikke

Oplever du at MitID app virker ikke? Få konkrete trin til at løse problemer med MitID appen og logge ind på bank og offentlige tjenester igen.

Rejseplan tog og bus

Rejseplan tog og bus

Rejseplan tog og bus hjælper dig med at planlægge rejser med tog og bus i Danmark. Få en detaljeret guide til at bruge tjenesten optimalt og undgå forsinkelser.

Flyt MitID til ny telefon

Flyt MitID til ny telefon

Lær hvordan du flytter MitID til ny telefon hurtigt og sikkert. Følg vores detaljerede trin-for-trin guide og få dit MitID på den nye telefon på få minutter.

Hvordan opretter jeg mobilepay

Hvordan opretter jeg mobilepay

Lær hvordan opretter jeg MobilePay på under 5 minutter. Følg denne enkle guide og kom hurtigt i gang med at sende penge og betale med MobilePay.

Rejseplanen bus og tog

Rejseplanen bus og tog

Rejseplanen bus og tog giver dig præcise ruter og afgange for bus og tog i hele Danmark. Følg denne guide og planlæg din rejse på under et minut.